A RICINUS OLAJ SZEREPE A HAJÁPOLÁSBAN

Kategória: Testápolás | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A RICINUS OLAJ SZEREPE A HAJÁPOLÁSBAN

A dús, ápolt és csillogó hajkorona minden nő álmai között szerepel, ám a gyakorlatban ezt nem mindig sikerül megvalósítani. A háttérben állhat az egészségtelen táplálkozás, vagy egyes mikrotápanyagok hiánya is.

A RICINUS OLAJ SZEREPE A HAJÁPOLÁSBAN

Lemondani azonban nem kell arról, hogy végre maximálisan elégedett legyen haja minőségével, hiszen létezik egy olyan természetes növényi olaj, mely gyors és látványos változást eredményez a hajkoronát illetően. Nem más ez, mint az egyes hajápoló termékekben is megtalálható ricinus olaj. A rendkívül egyszerűen használható alapanyag hozzájárul a töredezett hajvégek megelőzéséhez, de a hajnövekedés is jelentősen felgyorsítható segítségével.

A RICINUS OLAJ SZEREPE A HAJÁPOLÁSBAN

Használata során arra kell csupán figyelni, hogy egyenletesen oszlassuk el a hajon, masszírozzuk bele a fejbőrbe és a hajvégekbe. A hatás erősítése érdekében célszerű alufóliába tekerni a hajat, így a ricinus olaj még inkább képes lesz kifejteni jótékony hatását. Ha könnyebben szeretné eloszlatni az egyébként elég sűrű állagú ricinus olajat, akkor keverheti hajbalzsammal, vagy egyéb, a haj számára kedvező olajokkal. A lemosás során érdemes a megszokott samponnal alaposan átdörzsölni a hajat, így biztosan sikerül az olaj maradványait is eltávolítani a hajszálak közül, azaz elkerülhető a zsíros hatás.

A RICINUS OLAJ SZEREPE A HAJÁPOLÁSBAN

Akár hetente többször kezelheti ilyen módon a hajat, az eredmények gyorsan látszani fognak. A ricinus olaj natúrkozmetikai alapanyagként beszerezve elérhető áron megrendelhető, ráadásul igen tartósnak is bizonyul. Mivel a bőrre és a körmökre is jótékony hatással van, így kiválóan használható bőrápolóként is.

Vissza

Címkék : ricinus olaj, hajápolás, természetes hajápolás, natúrkozmetikumok, természetes kozmetikumok, egészséges haj

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

L'AMIA NATURA

Kapcsolódó cikkeink: