AZ ORBÁNCFŰ OLAJ GYÓGYHATÁSAI ÉS HATÉKONYSÁGA

Kategória: Újdonságok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

AZ ORBÁNCFŰ OLAJ GYÓGYHATÁSAI ÉS HATÉKONYSÁGA

A természetes kozmetikumok terén egyre több keleten vagy nyugaton őshonos gyógynövény jelenik meg. Ki ne hallott volna már a shea vajról, a kókusz olajról, a kakaóvajról vagy a jojoba olajról? Valószínű már senkinek sem ismeretlenek ezek az igen hasznos természetes kozmetikum alapanyagok és sokan már ki is próbálták őket, sőt, lelkes hívei is lettek.

AZ ORBÁNCFŰ OLAJ GYÓGYHATÁSAI ÉS HATÉKONYSÁGA

Azonban nem szabad megfeledkeznünk azon növényekről sem, amelyek itt helyben is megteremnek. Példának okáért, az orbáncfű olaj már több, mint 2000 éve képezi részét a magyar természet gyógyászatnak is. A népi gyógyászat egyik legkiválóbb reumás fájdalmak enyhítésére alkalmazott gyulladáscsökkentő növénye az orbáncfű olaj volt, továbbá erős sebgyógyító, antibakteriális és vírusölő hatása sem maradt sokáig leplezetlenül.

AZ ORBÁNCFŰ OLAJ GYÓGYHATÁSAI ÉS HATÉKONYSÁGA

Ez a remek növényi olaj manapság már nemcsak az idősebb generáció házi patikájában található meg. Kétségtelen, hogy  őseink ismerték az orbáncfű olaj kinyerésének legjobb módját, de ha tehetjük, akkor érdemes inkább olyan helyről beszerezni, ahol kiváló minőségű, nagy tisztaságú, adalékanyagoktól és tartósítószertől mentes változatát vásárolhatjuk meg, mintsem mi magunk fogjunk neki az orbáncfű olaj előállításának, ami pedig könnyen azzal járhat, hogy értékes vitaminokat, ásványi anyagokat veszítünk el. 
A 100 % tiszta orbáncfű olajjal hatékonyan kezelhetünk sebes, gyulladt bőrfelületeket, bőrbetegségeket, irritált vagy napégetett bőrt. Látványos eredményt érhetünk el érett, ráncos, fáradt és élettelen bőr esetén mivel hatékony ránctalanító, illetve az ízületi, idegi és izomsérülések hamarabb javulást mutatnak, mint egy alacsonyabb hatóanyag tartalmú változat esetén.
AZ ORBÁNCFŰ OLAJ GYÓGYHATÁSAI ÉS HATÉKONYSÁGA
 
Az orbáncű olaj kiválóan alkalmazható más olajokkal is, Jól kiegészítik, és erősítik egymás hatását pl :
 
- feketenadálytő olajjal reumatikus, izületi, illetve sokizületi gyulladás esetén
- körömvirág olajjal, avokádó olajjal a bőr gyulladásos megbetegedéseinek kezelése esetén
- gránátalmamag olajjal, vadrózsa olajjal, feketeribizlimag, meggymag és uborkamag olajjal az érett, ráncos bőrre
- ligetszépe olajjal, sheavajjal és avokádó olajjal az ekcémás , pikkelysömörös bőr kezelésére

Döntsön Ön is az egészsége javára  és nézze meg további gyógyhatásait az orbáncfű olajnak!

Vissza

Címkék : natúrkozmetikumok, orbáncfű, orbáncfű olaj, jótékony hatás

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

L'AMIA NATURA

Kapcsolódó cikkeink: