Természetes hajápolás? Ricinus olaj!

Kategória: Testápolás | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A RICINUS OLAJ SZEREPE A HAJÁPOLÁSBAN

A dús, ápolt és csillogó hajkorona minden nő álmai között szerepel, ám a gyakorlatban ezt nem mindig sikerül megvalósítani. A háttérben állhat az egészségtelen táplálkozás, vagy egyes mikrotápanyagok hiánya is.

Természetes hajápolás? Ricinus olaj!

Lemondani azonban nem kell arról, hogy végre maximálisan elégedett legyen haja minőségével, hiszen létezik egy olyan természetes növényi olaj, mely gyors és látványos változást eredményez a hajkoronát illetően. Nem más ez, mint az egyes hajápoló termékekben is megtalálható ricinus olaj. A rendkívül egyszerűen használható alapanyag hozzájárul a töredezett hajvégek megelőzéséhez, de a hajnövekedés is jelentősen felgyorsítható segítségével.

Természetes hajápolás? Ricinus olaj!

Használata során arra kell csupán figyelni, hogy egyenletesen oszlassuk el a hajon, masszírozzuk bele a fejbőrbe és a hajvégekbe. A hatás erősítése érdekében célszerű alufóliába tekerni a hajat, így a ricinus olaj még inkább képes lesz kifejteni jótékony hatását. Ha könnyebben szeretné eloszlatni az egyébként elég sűrű állagú ricinus olajat, akkor keverheti hajbalzsammal, vagy egyéb, a haj számára kedvező olajokkal. A lemosás során érdemes a megszokott samponnal alaposan átdörzsölni a hajat, így biztosan sikerül az olaj maradványait is eltávolítani a hajszálak közül, azaz elkerülhető a zsíros hatás.

Természetes hajápolás? Ricinus olaj!

Akár hetente többször kezelheti ilyen módon a hajat, az eredmények gyorsan látszani fognak. A ricinus olaj natúrkozmetikai alapanyagként beszerezve elérhető áron megrendelhető, ráadásul igen tartósnak is bizonyul. Mivel a bőrre és a körmökre is jótékony hatással van, így kiválóan használható bőrápolóként is.

Vissza

Címkék : ricinus olaj, hajápolás, természetes hajápolás, natúrkozmetikumok, természetes kozmetikumok, egészséges haj

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

L'AMIA NATURA

Kapcsolódó cikkeink: