Vajon tényleg teljesen természetes kozmetikumot használsz?

Kategória: Újdonságok | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Vajon tényleg teljesen természetes kozmetikumot használsz?

Manapság az ápoltság társadalmi elvárás. A szép és egészséges haj, a tiszta ápolt bőr, mind alapvető követelmények nemcsak egy egy alkalommal, hanem a mindennapokban is.

Vajon tényleg teljesen természetes kozmetikumot használsz?

Ennek köszönhetően a különböző natúrkozmetikumok utáni kereslet napról-napra csak növekszik, és a kínálat pedig csak próbálja kielégíteni ezt az óriási igényt. Szinte minden héten kerül ki a piacra valami új krém, testápoló, sampon, kondicionáló vagy olaj, amit szép csomagolásba bújtatnak, egy jól hangzó ígéretet fogalmaznak meg hozzá és máris tucatjával fogy a különböző webáruházakban. Ma az egyik legdivatosabb felhívás a természetes jelző, illetve a natúrkozmetikumok csoportjába való besorolás, ugyanis egyre többen fedezik fel és ismerik el a természetes összetevők kiemelkedő erejét, hatását.

Vajon tényleg teljesen természetes kozmetikumot használsz?

A baj csak az, hogy azon készítmények nagy része, ami természetes alapanyagokat ígér, igazából nem is sorolhatók a natúrkozmetikumok közé. A valódi, bizonyítottan natúrkozmetikumok csak és kizárólag 100% természetes hozzávalókból készülnek. Nincs bennünk semmilyen vegyi- vagy kémiai anyag, nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat és összetevőket, nem használnak káros adalékanyagokat.. Azonban az áruházakban megtalálható úgynevezett natúrkozmetikumok jó esetben csak tartalmaznak natúr összetevőt is, de nem kizárólagosan. Attól, hogy használnak hozzá egy- két növénykivonatot még nem lesz valami természetes. Hiszen ott vannak attól benne a kőolajszármazékok, szintetikus vegyületek, színezékek, parabén származékok, oldószerek, amik mindennek nevezhetők csak természetesnek nem.

Vajon tényleg teljesen természetes kozmetikumot használsz?

Ezt persze könnyedén kiszűrhetjük, hiszen ha átböngésszük az összetevők listáját és nemcsak növények és növénykivonatok felsorolását látjuk, akkor már tehetjük is vissza a polcra az szóban forgó készítményt. Természetesen ehhez idő kell, hogy mindig átnézzük a hozzávalók listáját, ezért olyan megbízható helyről vásároljunk kozmetikumokat, ahol natúrkozmetikumok forgalmazásával foglalkoznak és minden összetevőt feltüntetnek.

Válaszd a L'AMIA NATURA 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó termékeit! Minden cseppje színtiszta természet!

 

Vissza

Címkék : természetes kozmetikumok, natúrkozmetikumok, tévhitek

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

L'AMIA NATURA

Kapcsolódó cikkeink: