RÓLUNK

    SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK A L'AMIA NATURA BLOGJÁN!

 

A L'AMIA NATURA kozmetikumok prémiumkategóriás, saját fejlesztésű, 100 % tiszta és természetes összetevőkből álló magas hatóanyag koncentrációval rendelkező termékek, 

 

melyek alapanyagait, a Föld különböző pontjairól- az adott növények legoptimálisabb termőterületeiről –szerezem be.
Az összetevők gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra készítményeimben, melyek teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mesterséges anyagoktól mentesek.

A termékek saját receptúráim szerint készülnek a közel 20 éves- a szépségiparban eltöltött - szakmai tapasztalataim alapján.

Annak érdekében, hogy biztosítani tudjam termékeim számára a természetes összetevők teljes vitamin- és ásványianyag tartalmát, hidegen sajtolt növényi olajokat, terápiás minőségű illóolajokat, valamint tiszta, tartósítószermentes aromavizeket, növényi kivonatokat használok. Az élő, szerves anyagok jelentős hatékonysággal rendelkeznek, így használatukkal kiemelt eredményeket tudunk elérni a különböző bőrproblémák kezelése terén is.

A L’AMIA NATURA kozmetikai gyártó helyiség GMP-tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja, hogy a termékek előállítása és a gyártási folyamatok megfelelnek a szigorú, Európai Uniós szabályozásoknak.

Mindezeknek megfelelően tudom biztosítani partnereim és vásárlóim számára a kiváló minőségű és tisztaságú L’AMIA NATURA termékeket.

 

Hiszek a fenntarthatóságban, így igyekszem olyan gazdaságokból beszerezni az alapanyagaimat, melyek bio- illetve organikus tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint az úgynevezett „fair trade”, azaz becsületes kereskedelemben, mely biztosítja a harmonikus körforgást termelő és felhasználó között.

Munkánk során termékeinken állatkísérletet nem végzünk.

Egyetlen termékünk sem tartalmaz :
- kőolajszármazékokat
- szintetikus vegyületeket
- szintetikus színezékeket
- SLS-t ( Sodium Laureth Sulfat )
- parabén származékokat
- ásványi olajakat és származékait
- GMO -t
- szintetikus és  szerves oldószereket (pl. hexán, propilén-glikol, butilén glikol)

 

Köszönöm hogy bizalmat szavazol a termékeimnek  és a vásárlóink között üdvözölhetünk !

 

 Üdvözlettel :                                   

 Gáspár Viki
Aromaterapeuta
Ügyvezető Igazgató

 L'AMIA NATURA Kft.